Onze werkwijze

LOGISTIEK24 streeft naar het maken van duurzame verbindingen. Een verbinding tussen ons, de opdrachtgever en het talent. De juiste medewerkers maken met verschil voor organisaties. En vanuit deze gedachten streven we altijd naar de beste match. Ook voor zzp’ers streven we altijd naar een aanpak op maat.

Contact
LOGISTIEK24 werft via een groot aantal kanalen. Wij zijn zichtbaar op vacaturewebsites en streven naar zichtbaarheid op het internet. Wij zoeken in diverse cv-databases. Daarnaast hebben wij hechte connecties met het UWV en gemeenten in Nederland. Ook is een belangrijke bron van LOGISTIEK24 onze eigen database met talenten.

Kennismaking LOGISTIEK24
Een kennismaking is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk dat jij het ziet zitten met ons, en wij met jou! Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw talenten en ervaringen. We bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jou. Mochten we op dit moment niks voor jou kunnen betekenen, dan zullen we dit eerlijk communiceren.

Opdrachtgevers
Wij doen altijd ons uiterste best om een baan voor jou te vinden waar je jezelf kunt ontwikkelen, een baan die aansluit bij jouw wensen en ervaringen. Door ons grote netwerk van opdrachtgevers kunnen we snel een aantal opties voor jou neerleggen. We proberen bij een aantal bedrijven gesprekken in te plannen, zodat jij de beste keus kunt maken voor een jouw nieuwe stap in je carrière.

Sollicitatiegesprekken
Als je op gesprek gaat bij een organisatie, bereiden we je voor. Of we gaan mee als je dat prettig vindt. We zijn vaak bekend bij de opdrachtgevers, dus we drinken gerust een kopje koffie mee tijdens het gesprek.

Aan de slag
Wanneer je aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers, zijn wij net zo blij met de baan als jij! Uiteraard houden we in de periode dat jij via LOGISTIEK24 werkt contact. Je kunt bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen omtrent je nieuwe werk, zowel positief als negatief. We denken met je mee. Ook ben je van harte welkom om regelmatig onze vrijdagmiddagborrels bij te wonen om het weekend in te luiden! Ook komen we regelmatig langs op jouw werk en zorgen we dat alles zo goed mogelijk verloopt.

Contract
Wanneer alle partijen akkoord zijn over de arbeidsvoorwaarden, kan het contractueel geregeld worden. Wellicht blijf je nog een paar maanden in dienst van LOGISTIEK24 voor een bedrijf je over wil/kan nemen voor een vast contract. We stemmen dit allemaal met jou af en lopen samen het contract door voordat je ondertekend.

Wanneer je jezelf inschrijft bij LOGISTIEK24 ga ik, of een van mijn collega’s, aan de slag om jou een passende, uitdagende functie te bieden binnen de logistieke sector. We houden het gehele proces contact. Ik begeleid je, wanneer je wilt, door het sollicitatieproces heen. Ik vind het belangrijk dat jij goed weet waar je aan toe bent. Daarom is een transparante en eerlijke manier van communicatie belangrijk. Ik zie uit naar je inschrijving en een kennismaking op ons kantoor in Rotterdam. Mocht je liever ergens op locatie afspreken, dan zoeken we iets in het midden!
Sebastiaan van Ballegooijen, Recruitment Consultant

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Schrijf je vrijblijvend in dan nemen wij contact op.

Inschrijven

Vragen of opmerkingen over onze werkwijze? Neem dan contact op via onze contactgegevens.

Contact

Meer weten over onze sollicitatieprocedure? Lees hier meer over de gehele procedure.

Lees meer