Telefoon
Whatsapp
Email
Login
Close
Inloggen

Werkwijze bedrijven

Samenwerken met een gespecialiseerd uitzendbureau scheelt tijd, geld en risico! Transport en logistiek is uw core-business, het inzetten van vakmensen is onze specialiteit. Flexibiliteit is welkom in een schommelende arbeidsmarkt. Door ons grote netwerk aan getalenteerd personeel in de logistiek en transport, vinden wij via ons netwerk en wervingssystemen talent binnen uw organisatie. We houden van duidelijkheid en transparantie, naar onze medewerker toe en naar u als bedrijf. Daarom communiceren we vooraf altijd de salarisfactoren, zo weet u en uw nieuwe talent hoe we aan de slag gaan.

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de kernwaarden en gebruiken binnen uw organisatie, maken we graag kennis door middel van een bezoek. We nemen graag een kijkje in uw keuken, zodat we een duidelijk beeld krijgen van uw organisatie en welk talent daarbij het beste aansluit. Een kennismaking is altijd vrijblijvend!

Kennismaken met Logistiek24

 

Snel nieuwe mensen nodig?

Wij gaan direct voor u aan de slag! Zoekt u als opdrachtgever of transporteur een vakbekwame chauffeur of ander logistiek personeel? Met behulp van onderstaande link meldt u razendsnel een vacature aan bij Logistiek24. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de verdere details te bespreken.

Vacature aanmelden

Voordelen Logistiek24


✅ Personeel dat past binnen uw bedrijf

✅ Snel gekwalificeerd personeel

✅ Flexibele inzet van extra handen

✅ Transparantie in tarieven

✅ Geen administratieve rompslomp

✅ Eigen contactpersoon

✅ Personeel waar je blij van wordt!

Wat zeggen onze chauffeurs

Brenda - Internationeel chauffeur

LOGISTIEK24 heeft een leuke job voor me geregeld, helemaal aangepast aan mijn wensen. Er werd goed met mee meegedacht en ze hebben zelfs een auto voor me geregeld. Dankjewel jongens, top.
Copyright © 2021 Logistiek24
Logistiek24 gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.