Telefoon
Whatsapp
Email
Login
Close
Inloggen
Wilco Ce Vrachtwagenchauffeur

'Ik wil graag
elke avond op
tijd thuis zijn'

Wilco - Chauffeur afvalstoffen

Wat zou jij willen?

Voorpagina Header CE Vrachtwagenchauffeur Wilco
'Ik wil graag elke avond op tijd
thuis zijn'

Wilco - Chauffeur afvalstoffen

Wat zou jij willen?

Voorpagina Header CE Vrachtwagenchauffeur Pamela
'Ik wil graag
veel uren maken'

Pamela - Chauffeur zeecontainers

Wat zou jij willen?

'Ik wil graag elke
dag met plezier
naar werk'

Gerswin - Heftruckchauffeur

Wat zou jij willen?

Voorpagina Header logistiek planner Rodney
'Ik ben op zoek
naar uitdaging
in mijn werk'

Rodney - Logistiek planner

Wat zou jij willen?

Voorpagina Header CE Vrachtwagenchauffeur Arjen
'Ik wil een goede
balans tussen werk
en thuis zijn'

Arjen - Chauffeur bouwmaterialen 

Wat zou jij willen?

Privacy Voorwaarden

Privacy voorwaarden

Algemeen 
In deze privacy voorwaarden staat beschreven hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt door Lostiek24. Via onze website worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Logistiek24 acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

Logistiek24 is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 09-04-2021 08:15:23.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • Emailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • Uw (CV) foto
  • Geboortedatum
  • IP-adres

Inschrijven
Bij bepaalde onderdelen van onze website moet u zich eerst inschrijven. Na rde inschrijving bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Reclame
Wij kunnen u, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten:

  • per e-mail

Contactformulier en nieuwsbrief
Wij bieden via onze website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Verstrekking aan derden
Bij een inschrijving kunnen wij uw gegevens doorgeven aan onze klanten. Deze klanten zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst. In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

**Cookies**
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken en wordt u om toestemming gevraagd voor het plaatsen van cookies. Als u ons geen expliciete toestemming geeft voor het plaatsen van cookies, dan zullen er, op de functionele en analytische cookies waar geen toestemming voor nodig is na, geen cookies geplaatst worden. Het staat u vrij om de cookies te weigeren. Na u eerste keuze staat het u vrij om via de Cookie voorwaarden u keuze op elke moment te wijzigen. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt. Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens tot het opzeggen van het lidmaatschap of tot 6 maanden na laatste login. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Logistiek24
Fascinatio boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel
info@logistiek24.nl 

Wijzigingen Privacy Statement

Logistiek24 behoudt zich het recht voor haar privacy statement van tijd tot tijd te updaten en te herzien ter aanpassing aan wettelijke en andere ontwikkelingen. U dient dit Privacy Statement dan ook regelmatig te raadplegen, zodat u op de hoogte bent van wijzigingen.

Wil je geen vacature missen?
Stel je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn.

Referenties

Marcel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jullie hebben veel voor mij gedaan en geregeld. Zoals het opnieuw behalen van herscholing code 95, tevens vca. En daarbij dat mijn wekelijkse verloning altijd klopt ook op de loonstroken. Ik ben blij zo’n uitzendbureau gevonden te hebben die echt met je meedenken en ook zoveel voor je doen qua werk. Ik zou zeggen logistiek 24 ga zo door!

Kees

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Goed en vakkundig bedrijf. Denken goed met je mee.Het loon is altijd correct en op de minuut overgemaakt. Conclusie..........professioneel bedrijf.

Jesper

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Goede ervaringen met dit bedrijf. Helpen je snel en accuraat!

Sven

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Super bedrijf een aanrader. Luisteren goed naar je wensen en binnen 24 uur 5 bedrijven gevonden en binnen 2 dagen aan het werk bij een leuke opdracht gever!

Onze klanten

Copyright © 2021 Logistiek24   |  Algemene voorwaarden   |  Privacy Voorwaarden
Logistiek24 gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.