Telefoon
Whatsapp
Email
Login
Close
Inloggen

Verdienen waar je recht op hebt

Altijd de juiste loonschaal

Duidelijkheid gaat voor alles. Dat vragen wij van jou, maar dat zijn we zelf ook. Veel mensen die in de transportsector werken, hebben geen idee waar ze precies recht op hebben, of in welke loonschaal ze uitbetaald worden. Wij verlonen altijd op tijd en conform de cao-loonschaal waar je recht op hebt. Daarnaast denken we met je mee over je doorgroeimogelijkheden. Zo krijg jij waar je recht op hebt, geen uitzonderingen. Afspraak is afspraak.

Ben jij benieuwd wat jij met jouw ervaring, achtergrond en aantal overuren per week zou moeten verdienen? Of wil je eens vrijblijvend bekijken waar je recht op hebt qua salaris, reiskosten etc.? Of wat jouw doorgroeimogelijkheden in salaris zijn voor de aankomende tijd? Dan denken we graag met je mee! Zo krijg jij waar je recht op hebt en kun je elke dag met een lach naar je werk.

Vul je gegevens in en wij kijken met je mee!

Salariswijzer

Wat zeggen onze chauffeurs
Foto chauffeur Logistiek24 review

Juan - Vrachtwagenchauffeur CE

“Inmiddels werk ik al ruim een jaar via Logistiek24. Ik ben door Logistiek24 goed geholpen met het zoeken naar een fijne werkplek die aansluit bij mijn wensen. Ik vind het fijn om per week betaald te worden en de betalingen zijn correct en op tijd."
Copyright © 2021 Logistiek24
Logistiek24 gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.