Telefoon
Whatsapp
Email
Login
Close
Inloggen

Verdienen waar je recht op hebt

Altijd de juiste loonschaal

Duidelijkheid gaat voor alles. Dat vragen wij van jou, maar dat zijn we zelf ook. Veel mensen die in de transportsector werken, hebben geen idee waar ze precies recht op hebben, of in welke loonschaal ze uitbetaald worden. Wij verlonen altijd op tijd en conform de cao-loonschaal waar je recht op hebt. Daarnaast denken we met je mee over je doorgroeimogelijkheden. Zo krijg jij waar je recht op hebt, geen uitzonderingen. Afspraak is afspraak.

Ben jij benieuwd wat jij met jouw ervaring, achtergrond en aantal overuren per week zou moeten verdienen? Of wil je eens vrijblijvend bekijken waar je recht op hebt qua salaris, reiskosten etc.? Of wat jouw doorgroeimogelijkheden in salaris zijn voor de aankomende tijd? Dan denken we graag met je mee! Zo krijg jij waar je recht op hebt en kun je elke dag met een lach naar je werk.

Vul je gegevens in en wij kijken met je mee!

Salariswijzer

Dit zeggen onze chauffeurs

Eva

Vrachtwagenchauffeur CE

Kees

Vrachtwagenchauffeur CE

Marcel

Vrachtwagenchauffeur C

Eva Hermans

''Gezellig met de mensen en altijd een leuk praatje. Sanne belt af en toe op om te vragen hoe het gaat en of ik het nog goed naar mijn zin heb. Dat vind ik leuk, persoonlijke benadering daar houd ik van!''

Kees van Rijsbergen

"Ik wilde graag 's nachts thuis zijn. Dat is goed uitgepakt ja, want ik heb weer meer tijd voor mijn hobbies!"

Marcel van Adrichem

''Ik zou wel tot aan mijn pensioen willen blijven, zo erg naar mijn zin heb ik het hier. Ik ben heel blij dat ik met Logistiek24 contact heb opgenomen!"

Copyright © 2021 Logistiek24   |  Algemene voorwaarden   |  Privacy Voorwaarden
Logistiek24 gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.