Telefoon
Whatsapp
Email
Login
Close
Inloggen

Werkwijze chauffeurs en logistiek talent

Jij zoekt een nieuwe baan! En wij helpen jou daar graag mee. Of je nu op zoek bent naar vastigheid, afwisseling, avontuur of een tijdelijke baan, Logistiek24 adviseert en begeleidt jou naar een baan die bij jouw wensen past. Wij houden rekening met jouw ambities en mogelijkheden. Daarom vinden we het belangrijk om via een kennismakingsgesprek meer over jou te weten te komen. Want alleen als we jouw wensen goed in kaart hebben gebracht, kunnen we jou voorstellen bij een mooie opdrachtgever!

Direct inschrijven

 

Salaris

Altijd de juiste loonschaal via Logistiek24. We streven ernaar jou elke dag met een grote glimlach naar je werk te laten gaan! Maar daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent. Daarom communiceren we altijd transparant over salarissen. Bij ons krijg je vastigheid in de vorm van een bepaalde tijdscontract en maak je aanspraak op alle eisen binnen de cao waarin jij werkzaam bent. Ook is het mogelijk om wekelijks of maandelijks uitbetaald te worden en zorgen we voor een goed pensioenfonds. Daarnaast is het ook mogelijk om voor werkkleding te sparen of deze via een interessante regeling via Logistiek24 aan te schaffen.


Raadpleeg de salariswijzer

 

Nascholing en bijscholing

Jezelf blijven ontwikkelen! Via Logistiek24 is het mogelijk om via een interessante regeling deel te nemen aan diverse cursussen en opleidingen. Zo kun je bijvoorbeeld code 95 te behalen. Naast code 95 bieden we nog een groot aantal andere opleidingen en trainingen aan die meetellen voor de verplichte nascholing volgens de richtlijnen van code 95. Wij betalen een stukje mee, jij betaalt een stukje van je brutosalaris, zo kun jij voordelig al je papieren halen en zijn wij blij met een bijgeschoolde vakman of -vrouw!

Voor de bijschrijving op je rijbewijs C(E) kun je kiezen uit onder andere:

  • Code 95;
  • ADR;
  • VCA;
  • BHV;
  • Shovelmachinist;
  • Heftruckchauffeur;
  • Reachtruckchauffeur.

Meer informatie hierover? Neem contact op via info@logistiek24.nl.

 

Sollicitatieprocedure

Weet wat je kunt verwachten. Je hebt jezelf ingeschreven bij LOGISTIEK24, wat nu? Bekijk alle stappen van onze sollicitatieprocedure. Heb je tussentijds nog vragen / opmerkingen, neem dan gerust contact op.

Waarom LOGISTIEK24


✅Een uitstekend salaris

Vast werk

Stipte betaling

Langdurig contract

Wekelijkse verloning

✅Dichtbij je woonplaats aan de slag

✅Goed geregeld pensioen

Bijscholing & opleidingen

✅Werk waar je blij van wordt!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Wij zijn trots op een 4,9 kandidaat en klantbeoordeling!

Dit zeggen onze chauffeurs

Eva

Vrachtwagenchauffeur CE

Kees

Vrachtwagenchauffeur CE

Marcel

Vrachtwagenchauffeur C

Eva Hermans

''Gezellig met de mensen en altijd een leuk praatje. Sanne belt af en toe op om te vragen hoe het gaat en of ik het nog goed naar mijn zin heb. Dat vind ik leuk, persoonlijke benadering daar houd ik van!''

Kees van Rijsbergen

"Ik wilde graag 's nachts thuis zijn. Dat is goed uitgepakt ja, want ik heb weer meer tijd voor mijn hobbies!"

Marcel van Adrichem

''Ik zou wel tot aan mijn pensioen willen blijven, zo erg naar mijn zin heb ik het hier. Ik ben heel blij dat ik met Logistiek24 contact heb opgenomen!"

Copyright © 2021 Logistiek24   |  Algemene voorwaarden   |  Privacy Voorwaarden
Logistiek24 gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.